247Bikers Nyörifarkut, Musta

247Bikers Nyörifarkut, Musta

Nahkanyörifarkut. Housut tehty erittäin laadukkaasta mustasta naudan nappanahasta. Huosussa on taskut CE-hyväsytyille suojille polvissa ja lonkilla. Lahje housuissa on ns. raakamitalla, eli lahje on aika pitkä ja sen voi itse saksia sopivan mittaiseksi. Sivuilla housuissa on nyöritys, joilla voi säätää hieman hosun kokoa.

Checked Tilauksesi toimitetaan Postin postipakettina (mahdollisesti myös kirjelähetyksenä, jos tilatut tuotteet mahtuvat kirjeeseen)

Checked Kun paketti on lähetetty meiltä, saat paketin lähetystunnuksen sähköpostiisi, jolla voit seurata paketin kulkua Postin sivuilla

Checked Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaan sinulle ilmoitetaan paketin saapumisesta joko s-postilla tai tekstiviestillä

Checked Nouda paketti lähipostistasi - Postilla on Suomessa noin 1000 postitoimipaikkaa, jotka ovat usein esim. ruokakauppojen yhteydessä.

Checked Paketti on noudettavissa 7 arkipäivän sisällä saapumisesta, jonka jälkee paketti palautetaan lähettäjälle. Kirjeet toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

  • Tuotekoodi: 247-2002
  • Saatavuus: Varastossa
  • 219.95€
  • 159.95€
  • You Save 27.28% (60.00€)

  • Veroton (Alv 0%) 159.95€

Vaihtoehdot

Nopea toimitus - Jopa 24h

Tämä tuote lähetetään jopa samana päivänä

60pv vaihto/palautus

Kaikilla tuotteilla 60 pv vaihto- ja palautusoikeus

Yli 20 maksutapaa tarjolla - Osta nyt - Maksa myöhemmin

Osta nyt - Maksa myöhemmin - 20+maksutapaa tarjolla - Motoasu.com