Help Desk - Toimitus

Millä tavoin tilaus toimitetaan?


Käytämme Postia (Posti Group Oyj) pakettien toimittamisessa. Eli paketti noudetaan Postista tai Postin toimipisteestä esim. jonkin ruokakaupan yhteydessä.


Kuinka nopeasti saan tilaamani tuotteet itselleni?


Tuotteen lähettämiseen tarvittavan ajan näet tuotesivulla. Kun tuote on lähetetty sinulle, Postilla toimitus Suomessa kestää yleensä 1-2 arkipäivää. Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun tilauksesi on käsitelty, sekä linkin paketin seurantaan.


Olen saanut lähetetystä tilauksesta seurantalinkin sähköpostiini, mutta en löydä siitä mitään tietoa paketin seurannasta.


Kun paketistasi on tehty osoitekortti ja olet saanut lähetyksestä ilmoituksen sähköpostiisi, niin siitä näkyy usein merkintä Postin paketin seurannassa vasta illalla/seuraavana päivänä. Eli tässä tapauksessa auttaa usein, että odottelet "yön yli". Jos edelleenkään et löydä mitään tietoa paketista paketin seurannassa 2-3 päivän jälkeen voit olla yhteydessä meihin täällä.


Ilmoitetaanko minulle esim. sähköpostilla tai tekstiviestillä, että paketti on saapunut perille?


Kyllä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi Postin järjestelmä lähettää siitä saapumisilmoituksen sinulle sähköpostiisi tai (tekstiviestin) matkapuhelinnumeroosi.


Mistä voin noutaa paketin?


Posti toimittaa pakettisi tilauksen yhteydessä antamasi postinumeron mukaiseen postitoimipaikkaan. Se saattaa olla Posti tai Postin toimipiste esim. jonkin ruokakaupan yhteydessä.


Kysyttävää toimituksesta?


Helpoiten yhteydenotto onnistuu yhteydenottolomakkeella