TOIMITUSTAPA JA -KULU:

Tilauksesi lähetetään Postilla lähimpään postitoimipaikkaasi.

Toimituskulu on kiinteä 7,90€ tilauksen koosta riippumatta.

MAKSUTAVAT:

Bambora Payform:

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

VAIHDOT JA PALAUTUKSET:

Ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto-/palautusosoikeus. Palautettavan tuotteen täytyy olla käyttämätön ja täysin myyntikuntoinen (esim. tuotelappuja ei saa irroittaa). Voit kokeilla esim. ajotakkia samalla tavoin kuin kivijalkamyymälässä, mutta et voi ottaa tuotetta käyttöön millään tavoin.

Vaihdoista/palautuksista veloitetaan 9,95€, jos käytät tilauksen mukana tullutta esimaksettua postipakettitarraa lähettäessäsi tuotteen meille. Summa huomioidaan maksusi hyvityksen / uuden tuotteen lähetyksen yhteydessä. Voit myös olla käyttämättä esimaksettua palautuskuponkia ja lähettää palautettavat tuotteet Postilla meille ja maksaa postimaksun itse postissasi.

Osoitteemme:
Arcticas Oy
Varikonkatu 35
94200 Kemi

Vaihtaessasi tuotteen esim. pykälää isompaan/pienempään lähetämme vaihtotuotteen postiisi toimituskuluitta (ilmainen toimitus).

MUUTA:

Kaikki Motoasu.com / Arcticas Oy:n verkkokaupan tuotteet sisältävät Suomen Alv 24%. Kauppa/Yritys on suomalainen ja sen toimipaikka on Kemissä.

Postipaketti voi vaurioitua kuljetuksen aikana. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tai vastaanotettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti vahinkoilmoitus paketin noutopisteeseen. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme toimittaa sinulle uuden tuotteen mahdollisimman pian.

Sivustolla olevia tai muualta saatuja kampanjakoodeja tai muita etuja voi käyttää vain yhden per tilaus. Eli jos ostat esim. nahkaliivi + t-paita pakettitarjouksen et voi käyttää muita alennuskoodeja tilauksessa.

Alusasuja ja hygieniatuotteita ei vaihdeta.

Noutamattomista ja meille palautuneista tilauksista peritään 25€ suuruinen summa korvaamaan tilauksen lähetys- ja käsittelykulut.

Olethan 18-vuotta täyttänyt tilausta tehdessäsi. Alle 18-vuotias voi tehdä tilauksen holhoojan suostumuksella.

Kaikki oikeudet pidätetään.