TOIMITUSTAPA JA -KULU:

Tilauksesi lähetetään Postilla lähimpään postitoimipaikkaasi.

Toimituskulu on kiinteä 7,90€ tilauksen koosta riippumatta.

MAKSUTAVAT:

Verkkokaupan kassalla voit valita n. 20 eri maksutavasta sinulle sopivimman. Maksupalvelun tarjoaa Op-pankin omistama Checkout.fi maksupalvelu.

VAIHDOT JA PALAUTUKSET:

Ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto-/palautusosoikeus. Palautettavan tuotteen täytyy olla käyttämätön ja täysin myyntikuntoinen (esim. tuotelappuja ei saa irroittaa). Voit kokeilla esim. ajotakkia samalla tavoin kuin kivijalkamyymälässä, mutta et voi ottaa tuotetta käyttöön millään tavoin.

Vaihdoista/palautuksista veloitetaan 9,95€, jos käytät tilauksen mukana tullutta esimaksettua postipakettitarraa lähettäessäsi tuotteen meille. Summa huomioidaan maksusi hyvityksen / uuden tuotteen lähetyksen yhteydessä. Voit myös olla käyttämättä esimaksettua palautuskuponkia ja lähettää palautettavat tuotteet Postilla meille ja maksaa postimaksun itse postissasi.

Vaihtaessasi tuotteen esim. pykälää isompaan/pienempään lähetämme vaihtotuotteen postiisi toimituskuluitta (ilmainen toimitus).

MUUTA:

Kaikki Motoasu.com / Arcticas Oy:n verkkokaupan tuotteet sisältävät Suomen Alv 24%. Kauppa/Yritys on suomalainen ja sen toimipaikka on Kemissä.

Postipaketti voi vaurioitua kuljetuksen aikana. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tai vastaanotettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti vahinkoilmoitus paketin noutopisteeseen. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme toimittaa sinulle uuden tuotteen mahdollisimman pian.

Sivustolla olevia tai muualta saatuja kampanjakoodeja tai muita etuja voi käyttää vain yhden per tilaus. Eli jos ostat esim. nahkaliivi + t-paita pakettitarjouksen et voi käyttää muita alennuskoodeja tilauksessa.

Alusasuja ja hygieniatuotteita ei vaihdeta.

Noutamattomista ja meille palautuneista tilauksista peritään 25€ suuruinen summa korvaamaan tilauksen lähetys- ja käsittelykulut.

Olethan 18-vuotta täyttänyt tilausta tehdessäsi. Alle 18-vuotias voi tehdä tilauksen holhoojan suostumuksella.

Kaikki oikeudet pidätetään.