Kuinka mitata liivi

Liivin mittaaminen on helppoa kuin heinänteko!


Jos sinulla on jo nahkaliivi ja olet ostamassa uutta vanhan tilalle, niin voit käyttää vanhaa liiviäsi avuksesi uuden tilaamisessa. Jos liivisi on "kutistunut" vuosien vieriessä ja kilojen kasvaessa tai sitten vaikkapa toisinpäin, eli jos jostain syystä kilosi ovat karisseet ja vanha liivi näyttää lainavaatteelta, niin voit kuitenkin käyttää liiviäsi mittojen ottamisessa. Kun liivi on puettuna päällesi, niin näet aika tarkasti paljonko ympärysmittaa pitäisi olla lisää/vähemmän, jotta liivi olisi sopivan kokoinen.


Jos liivin leveys toiselta puolelta kainalon alta toiselle puolelle kainalon alle on 57cm, niin silloin liivin ympätysmitta on 114cm (2*57cm).


Jos sinulla ei ole liiviä mitattavaksi, niin nyrkkisääntönä voi pitää, että rinnan kohdalta liivin pitää olla 8-12cm isompi kuin oma kropan rinnaympärysmittasi. Masun kohdalta 6-10cm extraa riittää (vertaa liivin mittataulukon helmamittaan). Lisäsenttejä tarvitaan liivin ja kropan väliin, jotta "pystyt liikkumaan" liivin sisällä ja liivi ei ole päälläsi kuin makkarankuori.


Me ollaan mittailtu liivejämme jo noin 20 vuotta ja jos mieltäsi askarruttaa mikä koko olisi sopiva, niin pirauta vaikka tännepäin 016-257220 ja tuumaillaan yhdessä, mikä koko olisi sopivin sinulle. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: info@motoasu.com


Rinta - A:

Helma - B:

Takapituus - C: