Ohjeet ja toimitusehdot

TOIMITUSTAPA JA -KULU:


Tilauksesi lähetetään Postilla lähimpään postitoimipaikkaasi.


Toimituskulu on kiinteä 7,95€ tilauksen koosta riippumatta.

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille, kun olet rekisteröinyt Motoasu Club etutilin. Rekisteröityminen / Etutili on ilmainen. Voit rekisteröidä etutilin täällä.


MAKSUTAVAT:1. Pankkimaksu | Lasku | Osamaksu


Suomalaisen Checkout Finland Oy:n maksupalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi verkkopankkimaksuna tai laskulla / osamaksulla.


2. Visa | Mastercard | Diners maksukortti

Maksu onnistuu seuraavilla maksukorteilla: VISA, VISA Electron, VISA Debit, VISA VPay, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro International, Diners Club International, Carte Bleue, Dankort, CartaSi.


3. Etumaksu - Tilisiirto

Etumaksulla maksaessasi maksat ostoksesi omassa verkkopankissasi normaalina tilisiirtona pankkitilillemme ennen tuotteiden lähettämistä.

Saat maksuohjeet sähköpostiisi, kun olet antanut tilauksen yhteydessä asiakastietosi ja vahvistanut tilauksen. Mukana on viite/viesti, jolla tarkistamme, että tilaus on maksettu. Eli kuka tahansa voi maksaa tilauksen, kunhan viite/viesti ja maksettu summa on oikein.

Meillä on pankkitili Nordeassa. Maksu näkyy heti tilillämme, jos maksat Nordea -> Nordea. Muista pankeista maksaessasi maksusi näkyy pääsääntöisesti tilillämme seuraavana pankkipäivänä.

Etumaksulla maksettavia tilauksia pidetään varattuna 2-3 päivää, jonka jälkeen tilatut tavarat palautetaan varastoon, jos tilausta ei ole maksettu.


VAIHDOT JA PALAUTUKSET:

Ostetuilla tuotteilla on 60 päivän vaihto-/palautusosoikeus. Palautettavan tuotteen täytyy olla käyttämätön ja täysin myyntikuntoinen (esim. tuotelappuja ei saa irroittaa). Voit kokeilla esim. ajotakkia samalla tavoin kuin kivijalkamyymälässä, mutta et voi ottaa tuotetta käyttöön millään tavoin.

Verkkokaupassamme tuotteen koon vaihto (yksi kerta) on ilmainen Motoasu Club etutilille rekisteröityneille henkilöille, joiden tilaus (tilatut tuotteet) yli 100 euroa. Muutoin vaihdoista/palautuksista veloitetaan 9,95€, jos käytät tilauksen mukana tullutta esimaksettua postipakettitarraa lähettäessäsi tuotteen meille. Summa huomioidaan maksusi hyvityksen / uuden tuotteen lähetyksen yhteydessä. Jos palautat osan tuotteista ja tilaus jää alle 100 euroon, ilmainen koonvaihto ja toimitus etu ei voimassa.


Vaihtaessasi tuotteen esim. pykälää isompaan/pienempään lähetämme vaihtotuotteen postiisi toimituskuluitta (ilmainen toimitus).


Lisätietoa vaihdosta ja palautuksesta: https://www.motoasu.com/help-desk-vaihto-palautus


MUUTA:

Kaikki motoasu.com / Arcticas Oy:n verkkokaupan tuotteet sisältävät Suomen Alv 24%. Kauppa/Yritys on suomalainen ja sen toimipaikka on Kemissä.

Postipaketti voi vaurioitua kuljetuksen aikana. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tai vastaanotettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti vahinkoilmoitus paketin noutopisteeseen. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme toimittaa sinulle uuden tuotteen mahdollisimman pian.

Sivustolla olevia tai muualta saatuja kampanjakoodeja tai muita etuja voi käyttää vain yhden per tilaus. Eli jos ostat esim. ajotakki + ajohousut pakettitarjouksen et voi käyttää muita alennuskoodeja tilauksessa.


Alusasuja ja hygieniatuotteita ei vaihdeta.


Noutamattomista ja meille palautuneista tilauksista peritään 25€ suuruinen summa korvaamaan tilauksen lähetys- ja käsittelykulut.

Olethan 18-vuotta täyttänyt tilausta tehdessäsi. Alle 18-vuotias voi tehdä tilauksen holhoojan suostumuksella.

Kaikki oikeudet pidätetään.